ΑΟ Λουτράκι


Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκλογή δύο νέων και δραστήριων μελών του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο κ. Οικονόμου Γιώργο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γέρου Δημήτριο, οι οποίοι κατάφεραν να εκλεγούν με την παράταξη «Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου», της οποίας ηγείται ο κ. Σωτήρης Μουρίκης.

Οι κ.κ. Γέρου και Οικονόμου, παλιοί ποδοσφαιριστές του Α.Ο Λουτράκι,  έχουν πολυετή παρουσία στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, έχοντας συνδέσει το όνομα τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας,  την οποία και προφανώς θα συνεχίσουν για πολλά ακόμα χρόνια.

Η οικογένεια του Α.Ο.Λ. συγχαίρει τα δύο μέλη της γι'αυτή τους την επιτυχία και τους εύχεται με την παρουσία τους και την δράση τους να βοηθήσουν το  Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας, αλλά και γενικότερα τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού στην πρόοδο και την ευημερία  του.

 

ΓΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκε στη Περαχώρα και κατοικεί στην Κόρινθο.

Είναι παντρεμένος με την Άννα Αναστασιάδη και πατέρας δύο αγοριών και ενός κοριτσιού.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ.

Ασκεί το επάγγελμα του μηχανολόγου μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1993.

Η διάθεση για προσφορά στην κοινωνία έχει εκδηλωθεί από τα παλιά και είναι:

 • 1999 – 2005: Μέλος Δ.Σ του Παραρτήματος Κορινθίας της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.)
 • 1997 – ΣΗΜΕΡΑ: Μέλος της Διοίκησης του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι (Α.Ο.Λ.) στην οποία έχει διατελέσει και Πρόεδρος από το 2003 – 2006
 • 2008 – 2014: Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου Περαχώρας
 • 2010 – 2013: Γεν. Γραμματέας του εξωραϊστικού συλλόγου Λίμνης Ηραίου Περαχώρας

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε στις 01/01/1975 στο Toronto του Canada.

Έχει πτυχίο δημοσιογραφίας και γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα.

Είναι παντρεμένος με την Σπυριδούλα Νικολάου και έχουν δύο παιδιά, τον Ιωάννη – Ιωακείμ , 11 ετών και την Ευαγγελία, 9 ετών.

Από το 1984 άρχισε να ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση «ΟΥΖΕΡΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ» στην παραλία Λουτρακίου, επιτυγχάνοντας να γίνει η συγκεκριμένη επιχείρηση σημείο «αναφοράς» για την πόλη του Λουτρακίου.

Δημόσιες θέσεις:

 • 2002 – 2003: Πρόεδρος του Α.Ο. Λουτρακίου και συνεχή παρουσία στο Δ.Σ. του συλλόγου έως και σήμερα
 • 2004 – 2005: Πρώτη συμμετοχή στο Δ.Σ. του συλλόγου επισιτιστικών καταστημάτων Λουτρακίου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»
 • 2009 – 2016: Πρόεδρος του συλλόγου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και ιδρυτικό μέλος του οργανισμού LOUTRAKI TOURISM ORGANISATION.

Μέσω της παρουσίας του στις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, στο πλευρό του κ. Σωτήρη Μουρίκη, στοχεύει να αναλάβει δράσεις με στόχο την αναβάθμιση των επιχειρήσεων της περιοχής της Κορινθίας σε πρότυπα ανταγωνιστικά και εφάμιλλα αναλόγων επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η επιτυχημένη παρουσία του σε δύο οργανισμούς με παρόμοιο αντικείμενο, «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥ» και «LOUTRAKI TOURISM ORGANISATION» αποτελεί ικανό εχέγγυο ότι μπορούν να αναπτυχθούν συλλογικές δράσεις και να αναληφθούν πρωτοβουλίες ικανές να συμβάλλουν θετικά στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της περιοχής. Με προγραμματισμό και συντονισμό δράσεων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό αρωγό της ανάπτυξης της περιοχής και γι’ αυτό είναι διατεθειμένος να παλέψει δίπλα στον κ. Σωτήρη Μουρίκη. Είναι πεπεισμένος ότι ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ θα επιφέρει μια ουσιαστική αλλαγή στην παρουσία του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην σύγχρονη επιχειρηματική ανάπτυξη.

 

 

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4