ΑΟ Λουτράκι


Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Παναγιώτη Μουκέα και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Μουκέας θα συνεχίσει  να ασκεί τα καθήκοντα του ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα θα προπονεί και όλους τους νεαρούς τερματοφύλακες στη Σχολή ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Ο κ. Μουκέας, γιός του βετεράνου τερματοφύλακα Γιώργου Μουκέα και παλιός τερματοφύλακας ο ίδιος, είναι ένας καταξιωμένος προπονητής τερματοφυλάκων με επιστημονική κατάρτιση, πολλές εμπειρίες και εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο του.

Την τελευταία δεκαετία έχει ιδρύσει και λειτουργεί στο Αιγάλεω την Μ3 Goalkeeper Academy, ενώ έχει παράλληλα συνεργαστεί με πλήθος ομάδων από όλες τις ποδοσφαιρικές κατηγορίες.

Το πλούσιο προπονητικό βιογραφικό του περιλαμβάνει συνεργασίες με τις Ακαδημίες Juventus, Ιωνικού και Χαϊδαρίου. Έχει εργαστεί επίσης στις Π.Α.Ε Γλυφάδα, Πανελευσινιακό και Φωστήρα καθώς και στις ομάδες Κηπούπολη, Θύελλα Περιστερίου, Άρη Πετρούπολης, Παννεαπολικό, Φαληρικό και Αγία Ελεούσα.

 

 

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4