ΑΟ Λουτράκι


Ανανέωσε και παραμένει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας ο Γιάννης Νούλας

Ο έμπειρος προπονητής που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ κι ιδιαίτερα με τα τμήματα των αναπτυξιακών ηλικιών, θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο πρώτος προπονητής στη ανδρική ομάδα.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Νούλας με την επιτροπή μεταγραφών αποτελούμενη από τους κ.κ. Καναβό, Πρόεδρο, Οικονόμου Ά  Αντιπρόεδρο, Γέρου Δημήτρη Γεν. Γραμματέα και Ανδρεόπουλο Ηλία, Υπ. Δημοσίων Σχέσεων συμφωνήθηκε η παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας. Στην απόφαση της αυτή, η επιτροπή μεταγραφών οδηγήθηκε εκτιμώντας την προσήλωση που έχει επιδείξει ο κ. Νούλας στον σύλλογο για πάνω από μια δεκαετία, στην άριστη τεχνική του κατάρτιση, τα εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα και την ικανότητα του να αναδεικνύει και να καθιερώνει νέους ποδοσφαιριστές. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Νούλας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Παράλληλα συζητήθηκαν διεξοδικά τα πλάνα για την οργάνωση της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έτσι από εβδομάδα, η Επιτροπή Μεταγραφών και Αποδεσμεύσεων του συλλόγου, σε συνεργασία με τον κ. Νούλα, θα ξεκινήσει τις επαφές της για την δημιουργία του ρόστερ της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Τέλος προετοιμάζεται διεξοδικά η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4