ΑΟ Λουτράκι


Επέστρεψε και συνεχίζει με την ομάδα ο Μάριος Παππάς

Ο Α.Ο. Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Μάριου Παππά, στην ομάδα. Ο Μάριος που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στον συντοπίτη Σ.Φ.Ο. Λουτρακίου, τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και θα είναι διάθεση του κ. Νούλα.

Ο Μάριος Παππάς, αποτελεί γέννημα θρέμα του συλλόγου, μέλος της χρυσής φουρνιάς του «2000» που πρωταγωνίστησε στα πρωταθλήματα υποδομής του Νομού Κορινθίας, ενώ έχει πάρει συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του συλλόγου, τόσο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής όσο και στην Ά κατηγορία και το Κύπελλο Κορινθίας.

Τον αθλητή υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας κ. Γέρου Δημήτρης ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έχουμε τον Μάριο Παππά πάλι κοντά μας. Η αγωνιστικότητα του και οι ικανότητες του μας έλειψαν την προηγούμενη χρονιά. Πιστεύω ότι θα κάνει δυναμική επιστροφή και θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του συλλόγου στην προσπάθεια για το νέο πρωτάθλημα. Παιδιά όπως ο Μάριος που έχουν γαλουχηθεί μέσα στον σύλλογο, είναι πολύτιμα και τα θέλουμε κοντά μας καθώς αντιλαμβάνονται το οικογενειακό πνεύμα της ομάδας αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις. Εύχομαι να έχει υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλει στις επιτυχίες του συλλόγου.

Η διοίκηση συνεχίζει δυναμικά τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς»

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4