ΑΟ Λουτράκι


Το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα Κέντρα Αποκατάστασης της Ευρώπης και της Αμερικής. 

 

Βρίσκεται στη θέση Κατουνίστρα σε ιδιόκτητο οικόπεδο 40.000 m2  καλυμμένο από πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με θέα τον Κορινθιακό   Κόλπο και τα Γεράνεια Όρη. Αποτελεί μια μονάδα παροχής υγείας που θα  διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον κλάδο της υγείας - αποκατάστασης  και αποτελεί παγκόσμιο πόλο έλξης ατόμων που χρήζουν περίθαλψης και   αποθεραπείας.

 

Υπάρχει σύγχρονο, οικείο και υγιές περιβάλλον, που σε συνδυασμό με  επιστημονικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης, ιατρικό εξοπλισμό  τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών  τόσο της κλειστής όσο και της ανοιχτής νοσηλείας.

 

Μονάδες Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας

 

Μονάδα Φυσικοθεραπείας που καλύπτει περιστατικά αναπνευστικών, καρδιαγγειακών, ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων, με ιδιαίτερη  έμφαση στην αποκατάσταση κάθε είδους κινητικής αναπηρίας.

 

Μονάδα Υδροθεραπείας αποτελούμενη από δύο εσωτερικές πισίνες σε δύο  επίπεδα (ισόγειο ,υπόγειο) για την αποκατάσταση ορθοπεδικών,  νευρολογικών και ρευματολογικών παθήσεων.

 

Μονάδα Εργοθεραπείας και Αυτοϋπηρέτησης για τη βελτίωση των  παραγωγικών δραστηριοτήτων της καθημερινής ζωής του ασθενούς

 

Μονάδα Λογοθεραπείας που παρέχει θεραπευτικό έργο στους ασθενείς  με  διαταραχές κατάποσης, επικοινωνίας  και κατανόησης   γραπτού   και  προφορικού λόγου.

 

Μονάδα Κοινωνικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης για να προσφέρει   υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στον ασθενή για την  επανένταξή του στην κοινωνική ζωή, όσο και στην οικογένειά του.

 

Mονάδα Διαιτολογίας και Διατροφής φροντίζει για την σύνταξη  εξειδικευμένων διατροφικών προγραμμάτων από κλινικό διαιτολόγο.

 

Εργομετρική Μονάδα με πλήρη εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας εντός  του τμήματος της Μονάδας Διαιτολογίας και Διατροφής.

 

Εξωτερικά Ιατρεία Φυσιατρικής Εκτίμησης:  Γίνεται αξιολόγηση του ασθενή από ειδικό Ιατρό Φυσίατρο και  καθορισμός εξατομικευμένου προγράμματος αποκατάστασης ανάλογα με την  πάθηση, την ηλικία, τις συνοδές παθήσεις στο τμήμα υποδοχής  (Ανοιχτής ή Κλειστής Νοσηλείας).

 

Επίσης  για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο υπάρχει  κέντρο αποκατάστασης με ξεχωριστό ξενώνα για αθλητές και ομάδες μαζί με ένα 5 x 5 γήπεδο ποδοσφαίρου και ξεχωριστό γήπεδο μπάσκετ/βόλεϊ.

 

Επίσημη ιστοσελίδα: www.meska.gr

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη