ΑΟ Λουτράκι


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

• Ο «Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι» επιθυμεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ήθους, αρχών και συμπεριφορών.

• Με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας-πρότυπο και την προσφορά αθλητικής παιδείας στην τοπική κοινωνία, επιδιώκει την εξέλιξη χαρακτήρων με ήθος και διάθεση για συλλογική εργασία, τη μετάδοση της αγάπης για το ποδόσφαιρο στους νέους, καθώς και τον εντοπισμό, εξέλιξη και ανάδειξη νέων, ταλαντούχων αθλητών.

• Μέσα από την αγωνιστική εμπειρία, αλλά και τη συνεχή παρακολούθηση και αξιολόγηση των αθλητών, προκύπτουν τα στελέχη των αγωνιστικών τμημάτων, καθώς και των παίδων και νέων.

• Οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο, με αίσθημα σεβασμού απέναντι στους ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας, επιδιώκουν τη σωστή εκγύμναση των αθλητών, την ορθή εκμάθηση του αθλήματος, την καλλιέργεια πειθαρχίας στα τμήματα και την εν γένει δημιουργία υγιών προτύπων για τους νέους.

Πλήρης ονομασία:   Aθλητικός Όμιλος «Λουτράκι»
Έτος ίδρυσης:   1970
Χρώματα:   Πορτοκαλί, Μαύρο, Μωβ
Έμβλημα:   Αναβλύζουσα πηγή ιαματικού νερού
Άριθμος Μητρώου Ε.Π.Ο.:   1594
Έδρα:   Θώδειο Στάδιο
Διεύθυνση:   Ελευθερίου Βενιζέλου 32, Λουτράκι, ΤΚ 20300

Τίτλοι
Πρωταθλητής Κορινθίας:   4 (1990-91, 2009-10, 2012-13, 2013-14)
Κυπελλούχος Κορινθίας:   2 (1974-75, 2012-13)

Επίσημη ιστοσελίδα:   www.aoloutraki.gr

Επικοινωνία:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη