ΑΟ Λουτράκι


Με τα χρώματα του Α.Ο Λουτράκι θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Μαυρέλης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους οράνιε για ακόμη μια χρονιά.

Ο αρχηγός, ένας από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές του «κορμού» της ομάδας, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για 7η χρονιά. Κατεξοχήν αμυντικός χαφ, τα τελευταία χρόνια έχει μετατοπιστεί από τον κ. Μεσολόγγη στο κέντρο της άμυνας των οράνιε. Κατά τη διάρκεια της 6ετούς παρουσίας του στην ομάδα έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα. Βασικά ως κεντρικός αμυντικός και όταν έχει χρειαστεί για λόγους τακτικής ή λόγω απουσιών κεντρικός μέσος ή ακόμη και σέντερ-φορ.

Ο αρχηγός είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής του έμψυχου δυναμικού της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Έχει φτάσει πια της 175 συμμετοχές και τα 18 γκολ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μαυρέλη. Ο αρχηγός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας για ακόμη μια χρονιά, όπως άλλωστε  κάνει συνεχώς από το 2009. Η διοίκηση εύχεται στο Δημήτρη υγεία και δύναμη, ώστε να οδηγήσει σε νέες επιτυχίες την ομάδα μας και στη φετινή της προσπάθεια πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Οι συζητήσεις  με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ συνεχίζονται από την αρμόδια επιτροπή μετεγγραφών. Αναμένεται ως το τέλος του μηνός και πριν την έναρξη της επίσημης μετεγγραφικής περιόδου (1η Ιουλίου) να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι επαφές και οι σχετικές συμφωνίες, ώστε οι άνθρωποι της ομάδας  να προχωρήσουν  με τους νέους μετεγγραφικούς στόχους.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη