ΑΟ Λουτράκι


 

 

 Αθλητική χορηγία στον ΑΟΛ

 

 

 

Ιδιαίτερη είναι η ευγνωμοσύνη μας προς τους χορηγούς μας, οι οποίοι με την αφοσίωσή τους και τη στήριξή τους έχουν αποδείξει ότι είναι συνεργάτες αναπόσπαστοι από την πορεία μας.

Αποτελούν σπουδαίο πυλώνα για την εξέλιξη και την πρόοδο μας. Με την γενναιοδωρία τους και την πίστη τους στο έργο μας, έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας μας.

Η υποστήριξή τους αποτελεί πηγή έμπνευσης και κινητήρια δύναμη για εμάς. Με τη συνεχή τους παρουσία, νιώθουμε βεβαιότητα ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

 

• Ο Αθλητισμός δημιουργεί αμεσότητα, έντονα συναισθήματα, υποστηρίζει διαχρονικές αξίες και σε συνδυασμό με την ευρεία απήχηση που έχουν τα αθλητικά γεγονότα σε διαφορετικές κοινωνικές και οικονομικές τάξεις, καθώς και ηλικιακές ομάδες, κάνουν την Αθλητική Χορηγία να ξεχωρίζει και να αυξάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αναγνωρισιμότητα των Χορηγών.

• Η αθλητική Χορηγία στηρίζει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και προβάλει επωφελείς θεσμούς και εκδηλώσεις για την Κοινωνία.

• Βελτίωση εικόνας (image) του προϊόντος και της εταιρίας, Ενίσχυση της επωνυμίας του προϊόντος (brand name), Διείσδυση σε καινούργιες αγορές και νέες ομάδες.

• Δημιουργεί θετική εικόνα για τον Χορηγό στην Τοπική Κοινωνία μιας και λειτουργεί υπέρ Δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης.

• Η τοπική κοινωνία αναμένει εταιρίες, οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές πρωτοβουλίες, να στηρίξουν αθλητικές δράσεις & διοργανώσεις που έχουν άμεσο όφελος για την τοπική κοινωνία.

• Η αθλητική χορηγία στον ΑΟΛ, την καταξιωμένη ποδοσφαρική ομάδα, προσφέρει σαφή οφέλη στήριξης ενός ομίλου που έχει να επιδείξει σοβαρότητα και ήθος, πίστη στην προσέλκυση των νέων στον αθλητισμό και μέριμνα για την εξέλιξη και την σταδιοδρομία των αθλητών.

• Πρόκειται για πράξη εταιρικής υπευθυνότητας όπου από κάθε σκοπιά γίνεται καθοριστικός παράγοντας αναγνωρισιμότητας και βελτίωσης της εικόνας κάθε χορηγού μιας και γίνεται σύνδεση του brand με έναν υγιή αθλητικό οργανισμό.

 Παρακάτω δείτε και κατεβάστε την Χορηγική Παρουσίαση του ΑΟΛ

⬇️⬇️

 

Συνημμένα Αρχεία
Download this file (AOL - Sponsorship proposal_new.pdf)Χορηγική Παρουσίαση[ ]
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη