ΑΟ Λουτράκι


Οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και του Πρωταθλήματος της Football League αναβλήθηκαν λόγω εκκρεμοδικιών που υπάρχουν μετά τις τελευταίες νομικές κινήσεις δύο ομάδων από τη Football League και τη Γ’ ΕΘνική.

 

Γεγονός που επηρεάζει άμεσα και το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ΕΠΟ να περιμένει την τελική έκβαση των υποθέσεων της Κέρκυρας και του ‘Αρη για να προχωρήσει στην κατάρτιση των ομίλων και την κλήρωση του Πρωταθλήματος, το οποίο αρχικώς είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινούσε στις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο στρατόπεδο των οράνιε, καθώς και όλων των ομάδων που έκαναν εγκαίρως τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους επικρατεί προβληματισμός για την καθυστέρηση  και η ανησυχία εντείνεται λόγω της απουσίας επίσημης ενημέρωσης.

Ήδη μια ημερομηνία πιθανής έναρξης του Πρωταθλήματος (η 20η Σεπτεμβρίου) «ακυρώθηκε» λόγω της διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών, οπότε η νέα πιθανή ημερομηνία φέρεται  να είναι η 27η Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα έχει συμπληρώσει ήδη μια προετοιμασία 35 ημερών με προγράμματα διπλών προπονήσεων και φιλικών αγώνων και  η καθυστέρηση αναγκάζει το τεχνικό επιτελείο να αναδιαμορφώσει το προπονητικό του πρόγραμμα.

Ο Γκαρμίρης  η μόνη απουσία

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το τρίτο τους (μόλις)  ρεπό από τις 28 Ιουλίου που ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Εκτός του τραυματία Κώστα Γκαρμίρη, ο κ. Μεσολόγγης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Κάποια μικροπροβλήματα  τραυματισμών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (Νικολάου, Κωβαίος, Δημάκης) ξεπεράστηκαν και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας των οράνιε ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά του γάμπα στο φιλικό παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης με την Α.Ε Ηρακλείου. Η διάγνωση κάνει λόγο για μια ελαφριά θλάση, που θα αναγκάσει τον ποδοσφαιριστή να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αποθεραπείας για μια εβδομάδα περίπου.

Το Κύπελλο Κορινθίας και οι φιλικοί αγώνες

Μετά από την  κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας,  οι οράνιε θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου (ομάδα Β’ κατηγορίας) στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του θεσμού. Η ημερομηνία της πρώτης επίσημης αναμέτρησης  της χρονιάς για την ομάδα μας πιθανώς θα είναι η 12η Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η σκέψη για τη διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα με πιθανή ημερομηνία την Κυριακή 13η Σεπτεμβρίου, την επομένη δηλαδή του αγώνα Κυπέλλου.

Ο κ. Μεσολόγγης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ουσιαστικά διαφορετικές ομάδες για κάθε αναμέτρηση και με δύο αναμετρήσεις σε διάστημα 24 ωρών να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Οι οράνιε έκλεισαν ακόμη ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για την επόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. Θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη