ΑΟ Λουτράκι


Δύο προπονητές από τη σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι, ο Μπάμπης Πελέκης και ο Σωκράτης Πέτρου βρέθηκαν στα τέλη Αυγούστου στην Ολλανδική πόλη Venlo για να παρακολουθήσουν το ειδικό πιστοποιημένο σεμινάριο της Total Soccer Method (TSM).

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη θεωρία με την πράξη. Παρακολούθησαν σεμινάρια προπονητικής, παιδαγωγικά και οργανωτικά θέματα ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες από τους ιδρυτές της μεθόδου κκ Bongaerts Roger & Mark Huis in 't Veld.

Παράλληλα, συμμετείχαν ως επίσημοι προπονητές της TSM σε δύο ποδοσφαιρικά camps που διοργάνωσε η TSM με την υποστήριξη της VVV – Venlo (ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας), η οποία εφαρμόζει τη συγκεκριμένη μέθοδο στα τμήματα υποδομής της.

Τα Camps διεξήχθησαν στα αθλητικά κέντρα των περιοχών του Venlo και του Roermond. Συμμετείχαν 56 και 99 αθλητές αντίστοιχα από τις ηλικιακές κατηγορίες U9 έως U13.

Η Total Soccer Method (TSM) αποτελεί μια ολοκληρωμένη και δυναμική μέθοδο προπόνησης ποδοσφαίρου κατάλληλη για  παίκτες και προπονητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Eστιάζει σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, κατάρτιση και καθοδήγηση. Στόχος της είναι η λειτουργικά ατομική βελτίωση των αθλητών μέσα από ποδοσφαιρικά - αγωνιστικά  ερεθίσματα με παράλληλη ανάπτυξης της ομάδας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη