ΑΟ Λουτράκι


Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Αλέξανδρος Βαλκάνος αναφέρθηκε στους λόγους που τον έφεραν στον Α.Ο Λουτράκι, τόνισε ότι αισθάνεται πως ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πια στο Λουτράκι. Αγωνίστηκα δύο φορές πέρσι εναντίον της νέας μου ομάδας και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι πρόκειται για μια ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Δεν σας κρύβω ότι ζήτησα τη γνώμη φίλων μου από το χώρο του ποδοσφαίρου καθώς και γνωστών μου ποδοσφαιριστών και όλοι μου είπαν τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο και τους ανθρώπους του. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης καθώς και ο προπονητής κ. Μεσολόγγης. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι ταιριάζω απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο και τη φιλοσοφία της ομάδας.

Αισθάνομαι ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θέλω να βοηθήσω να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλότερα από κάθε άλλη χρονιά».

 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των οράνιε υποδέχτηκαν στα γραφεία του συλλόγου τα μέλη του Δ.Σ, οι κ.κ Παναγιώτης Πάστρας και Μπάμπης Μαρινάκης.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στο νέο του σπίτι, στη νέα του οικογένεια για τη νέα χρονιά. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει αρκετή ποδοσφαιρική πείρα. Δουλεύουμε πολύ, όλα τα μέλη του Δ.Σ, τον τελευταίο καιρό για να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που να έχει φέτος περισσότερες επιτυχίες από κάθε άλλη χρονιά.  Κάναμε ήδη το πρώτο βήμα, κρατώντας ανέπαφο τον βασικό κορμό της ομάδας από την περασμένη χρονιά. Ο Αλέξανδρος είναι σήμερα το δεύτερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη