ΑΟ Λουτράκι


Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννέα (!) ποδοσφαιριστές από την περσινή αήττητη Πρωταθλήτρια Κορινθίας ομάδα Νέων του Α.Ο Λουτράκι συμμετέχουν στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία  της αντρικής ομάδας.

 

Η διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προώθηση των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτει στα τμήματα υποδομής δίνει φέτος την ευκαιρία στην πιο ελπιδοφόρα γενιά των τελευταίων χρόνων της Σχολής Ποδοσφαίρου να δουλέψει σε διαφορετικό επίπεδο και να κάνει το πρώτο βήμα στη διαδικασία της σταδιακή της ενσωμάτωσης στην αντρική ομάδα.

Από το γκρουπ των εννέα νεαρών παικτών, οι έξι έχουν γεννηθεί το 2000, οι Γιώργος Απαλός, Φίλιππας Γεωργούλιας, Δημήτρης Γκιζαριώτης, Αποστόλης Γέρου, Μάριος Παππάς, Νίκος Χουσελάς,  ενώ οι υπόλοιποι τρεις το 2001, οι Γιώργος Βοϊδήλας, Νίκος Χρυσαφίδης και Παναγιώτης Κιούλος.

Οι περισσότεροι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές  έχουν συμμετάσχει κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ορισμένοι εξ αυτών (Μάριος Παππάς, Αποστόλης Γέρου) έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της αντρικής ομάδας σε αγώνες Κυπέλλου, αλλά είναι η πρώτη φορά που όλοι μαζί θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και θα ακολουθήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη