ΑΟ Λουτράκι


Από το Θώδειο ξεκινάει η προσπάθεια των οράνιε για να βελτιώσουν τη δεινή βαθμολογική τους θέση με την κρισιμότατη αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναργειακό.

 

Οι οράνιε ρίχνονται στη μάχη του δεύτερου γύρου έχοντας συμπληρώσει μόνο οκτώ βαθμούς στον πρώτο μισό  του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με τον αγώνα εναντίον του Φωστήρα.

Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, οι οράνιε θα πρέπει πάση θυσία να εκεμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αφού θα  δώσουν 8 αγώνες στο Λουτράκι και 6 εκτός.

Ο κρίσιμος αγώνας με τον Παναργειακό αφορά ουσιαστικά στη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου (17η  του πρωταθλήματος). Εκρεμμεί η αγωνιστική της πρεμιέρας, η 16η αγωνιστική,  ( οι οράνιε αγωνίζονται εκτός στην Ερμιόνη), η οποία έχει αναβληθεί  και μετατεθεί για τις 25 Φεβρουαρίου ως εμβόλιμη μεταξύ της 20ης και 21ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά στο δεύτερο γύρο οι οράνιε θα υποδεχθούν στο Θώδειο τους : Παναργειακό (17η), Αχαϊκή (19η), Δόξα Μεγαλόπολης (21η), Παναχαϊκή (23η), Τσικλητήρα Πύλου (24η), Αστέρα Αμαλιάδας (26η), Θήβα (28η) και Χαλκίδα (30η).

Εκτός έδρας θα ταξιδέψουν σε Αιολικό (18η), Ζευγολατιό (20η), Ένωση Ερμιονίδας (16η), Βάρδα (22η), Παναρκαδικό (25η) και Φωστήρα (29η).

Ρεπό για τους οράνιε  προβλέπεται στην 27η αγωνιστική.

Άπαντες στο στρατόπεδο των οράνιε έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της συνέχειας και η ανάγκη για συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα είναι πιο σημαντική και απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη