ΑΟ Λουτράκι


Πιστοί στη μίνι –παράδοση που έχουν δημιουργήσει απέναντι στον Αιολικό, ψυχωμένοι στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, οι οράνιε έκαναν και το κάτι παραπάνω σήμερα στη Μυτιλήνη, απ’όπου έφυγαν με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές τους.

 

Έσπασαν το φετινό εντός έδρας αήττητο του Αιολικού.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν είχε γνωρίσει έως σήμερα την ήττα στο γήπεδο της σε επτά αγώνες με επίδοση 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αναγκασμένοι να μοιράζονται τη φυσική  τους έδρα, το γήπεδο του Ταρλά στο λιμάνι της πόλης με την ομάδα της Καλλονής, οι κυανόλευκοι χρησιμοποιούν φέτος και το γήπεδο των Λουτρών.

Στον Ταρλά είχαν τέσσερις ισοπαλίες με Παναχαϊκή (0-0), Παναρκαδικό (2-2), Θήβα (1-1), και Χαλκίδα (1-1). Στα Λουτρά αντιμετώπισαν τους Παναργειακό (1-0), Τσικλητήρα Πύλου (2-1) και Ζευγολατιό (5-1).

Πως έπαιξαν:

Αλλαγές πραγματοποίησε ο κ. Μεσολόγγης συγκριτικά με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναργειακό. Στον πάγκο έμειναν οι Παναγόπουλος και ο Κωβαίος, παρά το γεγονός της απουσίας του τραυματία Πουλάκου. Στο χώρο του κέντρου τον πρώτο τον αντικατέστησε ο νεοαποκτηθείς Zelo (εντυπωσιακό ντεμπούτο), ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης ξεκίνησε ο Αποστολάκης με τον Γιώργο Βλάχο να αγωνίζεται στην κορυφή (!) της επίθεσης. Ο Σιώκος έμεινε για άλλη μια εβδομάδα στον πάγκο, έτσι ώστε να προφυλαχθεί ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Αχαϊκή, την άλλη Κυριακή στο Θώδειο.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μια μάχη κέντρου με ελάχιστες μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι οράνιε έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους που ξεκίνησαν , όπως ήταν λογικό άλλωστε, φουριόζοι στην αρχή, ενώ οι ίδιοι προσπάθησαν με γρήγορη ανάπτυξη να βγουν επικίνδυνα στην κόντρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα στο 5ο λεπτό, όταν ο Ντάμπος βρέθηκε απέναντι στον Διαμαντή, αλλά πλάσαρε αδύναμα στην αγκαλιά του.

Οι οράνιε είχαν ένα δυνατό σουτ του Zelo στο 12ο λεπτό με τον Ζαχαρή να αποκρούει και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 33ο λεπτό. Ο Γούλας ελίχθηκε ωραία στο σημείο του πέναλτι , άλλαξε πόδι και πλάσαρε με το αριστερό με τον Κριπιντίρη να προλαβαίνει και να βάζει την κόντρα την τελευταία στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος, οι οράνιε απέκτησαν ακόμη καλύτερο έλεγχο του αγώνα, έβγαλαν ακόμη μεγαλύτερη…ψυχή στις προσωπικές μονομαχίες και κράτησαν μακριά από την εστία τους τους γηπεδούχους.  Αφού πρώτα «προειδοποίησαν» στο 74ο λεπτό με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ζερβού, που βρέθηκε απέναντι στον Ζαχαρή αλλά αστόχησε, χτύπησαν λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Κωβαίος που μπήκε στο παιχνίδι στο 75ο λεπτό στη θέση του Γούλα με σκοπό να …φρεσκάρει την επιθετική γραμμή των οράνιε με κεφαλιά μετά από αντεπίθεση  στο 79ο λεπτό σημείωσε το χρυσό γκολ της νίκης.

Το γκολ του Κωβαίου έφερε μεγάλη ένταση τόσο στην κερκίδα όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρξαν διακοπές, αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, πολλά νεύρα και συνολικά 8 λεπτά καθυστερήσεων.

Στο 95ο λεπτό, Νικολάου και Τζορμπατζίδης δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Κριπιντίρης έκανε την προβολή με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Διαμαντή, που στη συνέχεια μπλόκαρε.

 

Με τη σημερινή τους νίκη οι οράνιε συμπλήρωσαν έξι αγώνες αήττητοι από τον Αιολικό στα τελευταία τρία χρόνια στη Γ' Εθνική. Η ομάδα του κ. Μεσολόγγη μετράει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες στη Μυτιλήνη και 2 νίκες και 1 ισοπαλία στο Θώδειο απέναντι στους κυανόλευκους.

18η Αγωνιστική
Κυριακή 5/2/2017Δημοτικό Γήπεδο ΛουτρώνΘεατές: 300
Διαιτητής: Πόγκας ΜάριοςΒοηθοί: Τσιφλάκος, Κορακιανίτης
 
Αιολικός0- 1Α.Ο Λουτράκι
 
Σκόρερς
 Κωβαίος (79')
 
Αρχικές ενδεκάδες
Ζαχαρής Διαμαντής
Ιωαννίδης Χουστουλάκης
Κρητικός Παπαναστασίου
Τάχια Zelo
Παληγεώργος Τζορμπατζίδης
Κριπιντίρης Νικολάου
Ευσταθίου Γούλας
Κεσίδης Μάγγος
Ντάμπος Βλάχος
Μανουσάκης Αποστολάκης
Μπουρούς Ζερβός
 
Αναπληρωματικοί
Τοπάλι Παναγόπουλος
Τόλιας Γέρου
Λαλάς Σιώκος
Γιώτας Βανδώρος
Πάλλα Βοϊδήλας
Χρήστου Κοσκινάς
Καπταγιάννης Κωβαίος
 
Αλλαγές
Λαλάς -> Μανουσάκης (65') Κωβαίος -> Γούλας (75')
Καπταγιάννης-> Ιωαννίδης (81') Παναγόπουλος -> Ζερβός (85')
Πάλλα -> Ντάμπος (88') 
 
Κίτρινες κάρτες
Μπουρούς (54') Τζορμπατζίδης (4')
Πάλλα (89') Αποστολάκης (43')
 Μάγγος (55')
  Νικολάου (68')
  Ζερβός (83')
 


Διαμαντής
Παπαναστασίου
Νικολάου
Τζορμπατζίδης
Χουστουλάκης
Ζερβός
Zelo
Μάγγος
Γούλας
Βλάχος
Αποστολάκης

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη