ΑΟ Λουτράκι


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) έμειναν στα Θώδειο, Α.Ο Λουτράκι και Αστέρας Αμαλιάδας σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

 

Οι οράνιε παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις, αφού ο κ. Μεσολόγγης είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Τσορμπατζίδη (κάταγμα), Παναγόπουλου (τιμωρημένος) και Κοσκινά (τενοντίτιδα). Οι οράνιε στάθηκαν άτυχοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν έχασαν έναν ακόμη παίκτη λόγω τραυματισμού. Ο τεχνικός των οράνιε έριξε στον αγώνα στο 77ο λεπτό τον Βλάχο για να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή, αλλά στην πρώτη επαφή με τη μπάλα ο επιθετικός των οράνιε, ο οποίος απουσίαζε τον τελευταίο μήνα λόγω τραυματισμού, τραυματίστηκε ξανά και αντικαταστήθηκε αναγκαστικά.

Οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές στην άμυνα τους και μοιράστηκαν (τις ελάχιστες) ευκαιρίες και εντυπώσεις χωρίς να καταφέρουν όμως να σκοράρουν.

Οι οράνιε απείλησαν πρώτοι με τον Γούλα στο 2ο λεπτό να φεύγει στην κόντρα επίθεση, να πασάρει στον Κωβαίο που απέφυγε τον Μπουτζικάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον Τσάμη.

Γούλας και Αποστολάκης στο 13ο και 23ο λεπτό μπήκαν απειλητικά μέσα στην περιοχή με τον Αρβανίτη την τελευταία στιγμή να απομακρύνει σε κόρνερ τα επικίνδυνα παράλληλα γυρίσματα προς τη μικρή περιοχή από τους επιθετικούς των οράνιε.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 31ο λεπτό. Ο Σιώκος γύρισε αδύναμα τη μπάλα προς τον Διαμαντή, ο Μελετίδης που καιροφυλακτούσε έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον Αντωνόπουλο από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει στην κενή εστία σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι των οράνιε.

Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα, αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από τη σέντρα του Μπούζουρα.

Στο 39ο λεπτό, μετά από την ωραία συνεργασία Ζέλο και Παπαναστασίου και τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Κωβαίος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον Τσάμη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 43ο λεπτό, ο Σιώκος εκτέλεσε το κόρνερ με τον Αποστολάκη να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά στη γωνία της μικρής περιοχής και τη μπάλα να περνάει παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος χωρίς κάποιος επιθετικός των οράνιε να προλαβαίνει να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι των γηπεδούχων στο 48ο λεπτό, όταν ο Γούλας προσπάθησε να μπει στην περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπαρδούση και το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ενίσχυσαν την επιθετική τους γραμμή στο 59ο λεπτό με την είσοδο του  Odwong στο παιχνίδι, οι οράνιε στάθηκαν άτυχοι με την αλλαγή του Βλάχου και το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου και τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Κάποια σουτ από καλή θέση, Μπαρμπαρούσης (56ο), Ζερβός (66ο) και Γούλας (89ο) δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες.

Με τη σημερινή ισοπαλία και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, οι οράνιε βρίσκονται  στο +6 από τους ουραγούς του ομίλου (Δόξα Μεγαλόπολης και Ζευγολατιό) και την επόμενη εβδομάδα θα κάνουν το ρεπό τους.

 

26η Αγωνιστική
Κυριακή 23/04/2017Θώδειο ΣτάδιοΘεατές: 250
Διαιτητής: Δραγάτης ΑλέξανδροςΒοηθοί: Καλίκογλου Νικόλαος, Καλλής Αντώνιος
 
Α.Ο Λουτράκι0 - 0Αστέρας Αμαλιάδας
 
Αρχικές ενδεκάδες
Διαμαντής Τσάμης
Χουστουλάκης Μπουτσικάκης
Παπαναστασίου Αντωνόπουλος
Σιώκος Μπαρδούσης
Νικολάου Αρβανίτης
Ζέλο Μπράβος
Γούλας  Μπούζουρας
Μάγγος Μπαρμπαρούσης
Κωβαίος Μελετίδης
Αποστολάκης Gadjaga
Ζερβός Παρασκευόπουλος
 
Αναπληρωματικοί
Γκιζαριώτης Παπουτσής
Βοϊδήλας Κασάπης
Βλάχος  Λούγκος
Βανδώρος Καλλιακμάνης
Χρυσαφίδης Odwong
Γέρου Zoro
Διάσσινος Σταθάτος
 
Αλλαγές
Βλάχος -> Κωβαίος (77') Odwong -> Παρασκευόπουλος (59')
Γκιζαριώτης -> Βλάχος (82') Κασάπης -> Gadjaga (78')
 Σταθάτος -> Αντωνόπουλος (94')
 
Κίτρινες κάρτες
Αποστολάκης (62') Αρβανίτης (74')
 


Διαμαντής
Παπαναστασίου
Νικολάου
Μάγγος
Χουστουλάκης
Ζερβός
Σιώκος
Ζέλο
Αποστολάκης
Κωβαίος
Γούλας

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη