ΑΟ Λουτράκι


Με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών και μια τρίτη σημαντική ενίσχυση να βρίσκεται στα …σκαριά, οι οράνιε ολοκλήρωσαν τις μεταγραφικές τους κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Ήδη ο σύλλογος έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση δύο εξ αυτών, του τερματοφύλακα Χάρη Παναγιωτόπουλου και του μέσου Γιάννη Μπράχο, οι οποίοι αναμένονται να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ μετά την αποχώρηση κάποιων παικτών στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο Παναγιωτόπουλος έρχεται για να προστεθεί στο γκρουπ των τερματοφυλάκων, το οποίο μετά την αποχώρηση του Άγγελου Τάφα,  αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει τον 20χρονο Αλέξανδρο Διάσσινο και τους τερματοφύλακες των ομάδων Νέων και Παίδων του συλλόγου, τον 16χρονο Παναγιώτη Κιούλο και τον 15χρονο Νίκο Παπαφίλη.

Το έτερο απόκτημα, ο 26χρονος Γιάννης Μπράχο, αποτελεί άλλη μια λύση, μια έμπειρη προσθήκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής , τη στιγμή που απομένουν οκτώ παιχνίδια έως το φινάλε του πρωταθλήματος και οι οράνιε έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα των καρτών.

Οι οράνιε έχουν ολοκληρώσει και μια τρίτη "ηχηρή" μεταγραφική κίνηση προχωρώντας στην απόκτηση ενός πολύπειρου επιθετικού. Σύμφωνα με την πάγια τακτική του συλλόγου, αυτή η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και μετά τον αγώνα με τη Ρόδο. Δηλαδή, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και εκδοθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή από την Ε.Π.Ο.

 

Οκτώ τελικοί

Το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία, κανένας σχεδόν αντίπαλος δεν είναι αδιάφορος και κάθε παιχνίδι  έχει πλέον χαρακτήρα «τελικού». Κάθε απώλεια βαθμού μπορεί να είναι οδυνηρή και μη αναστρέψιμη, όχι μόνο για τους οράνιε, αλλά και για όλες τις ομάδες του ομίλου  που στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή της παραμονής.

Οι οράνιε θα δώσουν 5 αγώνες στο Θώδειο όπου θα υποδεχτούν την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η αρχή γίνεται αύριο με τη Ρόδο (14η) και θα ακολουθήσουν ο Εθνικός (17η), ο Ιάλυσος (19η), η Προοδευτική (20η) και ο Διαγόρας (22η).

Εκτός έδρας οι οράνιε θα ταξιδέψουν διαδοχικά σε Ζευγολατιό (15η) και Ιωνικό (16η), ενώ θα ολοκληρώσουν τις εκτός έδρας υποχρεώσεις τους στον Ασπρόπυργο (18η).

Το ρεπό των οράνιε είναι προγραμματισμένο για τη προτελευταία (21η) αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη