ΑΟ Λουτράκι


Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην παραμονή, οι οράνιε ταξιδεύουν αύριο στο Ζευγολατιό για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

 

Στη διάθεση των κ.κ Νούλα-Πέτρου τέθηκαν ξανά οι Γεωργίου και Γούλας, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τη Ρόδο.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά και το τελευταίο απόκτημα των οράνιε, ο Μίλαν Πέριτς.

Ο Σέρβος επιθετικός προπονείται κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Την περασμένη Πέμπτη ολοκληρώθηκαν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του και την έκδοση του δελτίου του και πλέον απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι Γούλας και Γκιζαριώτης αισθάνθηκαν μικροενοχλήσεις , αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Σκέψεις πάντως για να προφυλαχθούν οι παίκτες και να αποφευχθεί κάθε ρίσκο υπάρχουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η συμμετοχή τους στην αυριανή αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η προετοιμασία των οράνιε ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου χωρίς άλλα απρόοπτα, ενώ άπαντες στο στρατόπεδο των οράνιε υπενθύμιζαν όλη την εβδομάδα τη σοβαρότητα και τη αυτοσυγκέντρωση που πρέπει να δείξει όλη η ομάδα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του φιλότιμου και μαχητικού Ζευγολατιού.

 

Το διαιτητικό τρίο της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι Κορινθιακό, με τον κ. Ρούτσι να έχει για βοηθούς του τους κ.κ Σπηλιώτη και Κλεπετσάνη.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη