ΑΟ Λουτράκι


 

Ανανέωσαν και τυπικά την συνεργασία τους με τον σύλλογο για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά οι προπονητές Νούλας Γιάννης  και Πέτρου Σωκράτης. Το προπονητικό «δίδυμο» που ως άτομα υπηρετούν τον σύλλογο για πάρα πολλά χρόνια από διαφορετικές θέσεις θα είναι επικεφαλείς της προσπάθειας του συλλόγου για μια καλή πορεία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο προπονητές βρίσκονται όλο το καλοκαίρι σε διαρκή συνεργασία με την επιτροπή μεταγραφών και αποδεσμεύσεων του συλλόγου που αποτελείται από τους κ.κ. Καναβό Θωμά, Πρόεδρο, Οικονόμου Γιώργο Αντιπρόεδρο Α΄ και Γέρου Δημήτριο Γ. Γραμματέα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε ο σύλλογος αύριο Δευτέρα 05/08/2019 να ξεκινήσει την προετοιμασία του με ένα πλήρες και γεμάτο ικανότητες ρόστερ.

Το έμπειρο τεχνικό δίδυμο έχει σε συνεργασία με την επιτροπή μεταγραφών επιλέξει τους αθλητές που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια του συλλόγου στην Α΄ Κατηγορία Κορινθίας, με στόχο να έχει η ομάδα και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές αθλητών του συλλόγου.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4