ΑΟ Λουτράκι


Η νικηφόρα πορεία του ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ δεν σταμάτησε στην Ξυλοκέριζα στην αναμέτρηση με την Κόρινθο 06.

Οι «οράνιε» με γκολ του Τατσόπουλου στο 64ο λεπτό επικράτησαν 1-0 και παρέμειναν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Γιάννη Νούλα έδειξε ότι γνωρίζει τον δρόμο για την επιτυχία ακόμη και όταν δεν αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Νίκου Χατζηνικολή ο οποίος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον καρπό. Στο «απουσιολόγιο» του προπονητή του ΑΟΛ βρίσκονται ήδη οι Νίκος Γάλας με κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού, Γιώργος Κασκαντάμης με πρόβλημα στην ωμοπλάτη, Βασίλης Πετρίδης με εξάρθρωση επιγονατίδας και Δημήτρης Μαυρέλης με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06: Χατζηβασιλάκης, Νασιμέντο, Κακούρας, Λέσι Ι. (77’ Τσολάκος), Κόκκινος, Γιαννακούλης, Βρενόζι, Αθανασόπουλος (77’ Μπαχλάβας), Χένσελ, Παντούδης (75’ Ρούπας), Λέσι Α. (46’ Δίχρης)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παπαφίλης, Παππάς, Βατουσιάδης, Χατζηνικολής, Δαμουλιάνος, Σιώκος, Πετρίδης Δ., Βοϊδήλας (92’ Τασσίνος), Μπούζας, Δημάκης (70’ Στρουμπής), Τσατσόπουλος

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4